30 Σεπτεμβρίου 2012

Επώνυμες τσάντες

Στην προηγούμενη ανάρτηση επειδή έγιναν διάφορα σχόλια για το κόστος, σας παρουσιάζω σήμερα τσάντες, πλεγμένες με βελονάκι, από διάσημους οίκους του εξωτερικού, με την αξία αγοράς!
Ακολουθήστε τους συνδέσμους για καλύτερες φωτογραφίες και περισσότερες λεπτομέρειες.
Ξεκινάμε με την Stella McCartney, λατρεύει τις πλεκτές τσάντες, σε κάθε κολεξιόν της έχει ένα μοντέλο. Το παρακάτω έχει τον τίτλο Falabella Tote και τιμάται στο ποσό των US$2,165 (λιγότερο από 1.700,00 ευρώ!). Απλή πλέξη για βάση, απλικαρισμένα μοτίφ λουλουδιών, πλεκτές κρεμαστές χάντρες και ασημένια χερούλια.
Τιμή: US$2,165

Παλαιότερο μοντέλο της ίδιας σχεδιάστριας με ονομασία Crochet Big Tote in White, σε τιμή ευκαιρίας!!! US$1,497 (Was US$2,495), περίπου 1.170,00 ευρώ. Κεντρικό μοτίφ με λουλούδι, πλαισιωμένο από ανάγλυφα κομπάκια στην πλέξη, φράντζα στις άκρες και κρεμαστές πλεκτές χάντρες στο κάτω μέρος. 
Τιμή: US$1,497

Από το Crochet and macrame fashion trend για το καλοκαίρι του 2011 ο Salvatore Ferragamo είχε προτείνει ενωμένα δίχρωμα τετράγωνα μοτίφ από ψάθα και δερμάτινα λουράκια.
ferragamo4crochet
Στην κολεξιόν υπάρχουν πάντα τσάντες πλεγμένες με βελονάκι.
Τις προτιμούν οι σταρ!

Jessica Alba With Salvatore Ferragamo Gancio Crochet Handbag
Angelina Jolie
Salvatore Ferragamo Lavender Crochet Shoulder Bag
Οι Dolce & Gabbana έχουν μοντέλο σε μακρόστενο τσαντάκι,
με σχέδιο στην πλέξη, Crochet Purse Sells, μόλις $1375.
Για το πραγματικό μέγεθος δείτε την στον ώμο της Kylie Minogue.
Kylie's crochet purse
Handbag, Dolce & Gabbana, $1,795
Και φυσικά σε τσαντάκι Chanel.
Chanel Spring 2010
Για κάτι πιο οικονομικό... Woven straw bags, Marni, $978-$1,143
Και μια ...ανώνυμη Crochet Shopper Bag,
τσάντα για ψώνια από σκέτη ψάθα, δυστυχώς εξαντλήθηκε.
Was $76.00 Now $20.00
Συμπέρασμα: Κορίτσια, πλέξτε τσάντες με βελονάκι, για να ξεφύγουμε από την κρίση! Αν δεν γνωρίζετε βελονάκι, να μάθετε! Αν θέλετε να μάθετε και μένετε Θεσσαλονίκη, μαζευτείτε και φωνάξτε με για να σας μάθω όλα τα βασικά. Θα κρατηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας στα σχόλια ή στα μηνύματα.

Happy crochet!

9 σχόλια:

  1. Μήπως ν'αλλάξω καριέρα και από τραπεζομάντηλα και καρέ να το ρίξω στις τσάντες και στα πορτοφόλια;;; Δεν είναι κακό....καθόλου κακό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινάκι μου, γεια σου και καλό μήνα!
      Σίγουρα εμείς που το "κατέχουμε" το άθλημα μπορούμε να μεταπηδήσουμε και σε πιο χρηστικά αντικείμενα.
      Σε άλλη ανάρτηση θα δείξω τσάντες με μοτίφ. Εκεί να δεις ποικιλία...
      Φιλάκια και ευχαριστώ για την επίσκεψη!!!

      Διαγραφή
  2. Μωρέ, καλά λες.... Ξέρω κι' εγώ βελονάκι, φαντάζεσαι να εκθέσω καμιά με αυτές τις τιμές; Ουρά θα κάνουν για να την προλάβουν!!!!!! Τι τα θες, το όνομα και ο οίκος.... αυτά "τραβάνε"!
    Καλό μήνα να έχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πίσω από το "όνομα" και τον "οίκο" βρίσκονται ανώνυμες πλέκτριες, αυτές που δημιουργούν τα όμορφα πράγματα που βλέπουμε, τεχνίτρες και με μεράκι για το πρωτότυπο, το καλοφτιαγμένο και εμπνευσμένο. Ο οίκος αναλαμβάνει το φινίρισμα και το πλασάρισμα, σε τιμή αστρονομική για τα μεσαία εισοδήματα. Ο αρχικός κατασκευαστής (η πλέκτρια) φαντάζομαι ότι αμοίβεται ελάχιστα. Η μόνη μας δυνατότητα λοιπόν είναι να παράγουμε κάτι αντίστοιχο, με την ελπίδα να μας "τσιμπίσει" το μάτι κάποιου επώνυμου σχεδιαστή που θα μπορεί να το εντάξει στη συλλογή του. Μέχρι τότε... θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε.
      Καλό σου μήνα, γλυκειά μου και ευχαριστώ πολύ που πέρασες.

      Διαγραφή
  3. Βρε, αν ήταν έτσι η γιαγιάδες μουθα ήταν πάμπλουτες τώρα!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς όρισες Pinelia!
      Οι γιαγιάδες μας έκαναν αριστουργήματα αλλά... δεν είχαν internet, γι' αυτό και δεν πλούτισαν. Για ψάξε στα προικιά σου μήπως βρεθεί αυτό που θα κάνει την διαφορά!
      Φιλιά από Θεσσαλονίκη!

      Διαγραφή
  4. Olá Niatta! Que bela mostra de carteiras. Tenho dificuldade em dizer qual é a mais bonita. Obrigada por partilhar . Dá para tirar ideias e por em prática.
    Um abraço.
    M. Emília

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Maria Emilia για την επίσκεψη σου και χαίρομαι ιδιαίτερα που σου άρεσε η συλλογή μου από διάσημες τσάντες. Αγκαλιές και φιλιά στην ταλαίπωρη Πορτογαλία!

      Διαγραφή
  5. Ωραία όλα αυτά αλλά πως τις διαθέτεις;εγώ ξεκίνησα πρόσφατα να πλέκω στην ουσία μαθαίνω ακόμα,και με ενδιαφέρει είμαι από θεσσαλονικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...