15 Φεβρουαρίου 2012

Σάλι τρίγωνο

Σάλι τρίγωνο, πλεγμένο με βελονάκι, με ή χωρίς κρόσια, είναι το must have της σημερινής γκαρνταρόμπας. Σας δίνω μερικά σχέδια με οδηγίες (in english). Ακολουθήστε τους δεσμούς.
Fan Pattern Shawl

Οι πλέξεις είναι εύκολες και οι συμβολισμοί είναι διεθνείς.
Για πιθανές απορίες στείλετε μήνυμα ή αφήστε το σχόλιό σας.

8 σχόλια:

  1. Σίγουρα, κάποιο από τα τρια θα το φτιάξω, προσανατολίζομαι στο δεύτερο και οπωσδήποτε με κρόσια, δίνουν κίνηση και αέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα χαρώ να το δώ πλεγμένο Μαιρούλα μου. Είναι από τα "έξυπνα" σχέδια αυτό που διάλεξες. Αν δυσκολευτείς πες μου να κάνω γραφικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου αρέσει που συνεχίζεις σε καθημερινές αναρτήσεις με καινούρια σχέδια και ιδέες. Εγώ έχω πέσει λίγο τον τελευταίο καιρό.Μάλλον φταίει η βροχή και το κρύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ!!!!!ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΧΕΔΙΑ!!!!
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!ΦΙΛΙΑ!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kalimera molis anakalispa tin selida sou einai ola teleia. mipws exeis kai videakia gia to sali giati den katalavenw tipota.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου, ανώνυμη φίλη της σελίδας μου. Οι παραπάνω δεσμοί αφορούν τα κορίτσια που είναι εξοικειωμένα με τα ξενόγλωσσα πατρόν. Για αρχάριους που θέλουν να πλέξουν τρίγωνο σάλι υπάρχει βίντεο στην ανάρτηση http://e-crochet.blogspot.gr/2012/10/gehakeltes-dreieckstuch.html
      Ευχαριστώ για την προτίμηση!

      Διαγραφή
  6. μπορειτε να αναλυσετε την πλεξη μαγισσα
    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή φίλη, η πλέξη μάγισσα είναι η Ελληνική ορολογία της πλέξης "ο κόμπος του Σολομώντα" ή αλλιώς Solomon's Knot Stitch

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...